vrijdag 29 juli 2011

Enrique en zijn kleine piemel

Ik sloeg vanochtend de internetpagina van het AD open en werkelijk, het stond er echt paginagroot op de voorpagina: “Enrique Iglesias heeft de kleinste piemel ter wereld!” Niks geen Anders Breivik. Niks geen Geert Wilders, maar Enrique met zijn kleine piemel. Hij laat de wereld geloven dat hij de kleinste piemel heeft en het maar 8 minuten neukend volhoudt met Anna Kournikova, alvorens hij haar volspuit, maar ik geloof hem niet. Dit is zijn tactiek. Een slimme tactiek.

Zoals zijn vader, Julio, een complete trukendoos ten tonele gaf, waar u en ik stijl van achterover slaan, zo heeft zoonlief ook zijn trucjes. Dit is er één van. Psychologisch laten geloven dat jouw piemel de kleinste is. Dat wekt verbazing, maar vooral nieuwsgierigheid op. Op deze manier heeft hij de jonge groupies juist een reden gegeven, om zijn broek omlaag te doen. Een groupie na een optreden tegen Enrique:
“Heb jij echt een kleine piemel? “
Enrique: “Wil je hem zien? Kom maar. Dat mag wel. Hij is zo klein, dat hij niet kan bijten lieverd”.

Het zal mij niet verbazen dat Enrique ons gewoon voor de gek houdt. Ik durf te wedden dat Enrique een tampeloerus heeft, waar een bosneger jaloers op zou zijn! Ik weet zeker dat Enrique zijn lul elke dag door Anna Kournikova laat insmeren met Pleasure Only Oil. Dat vindt Anna geil, Enrique’s lul insmeren. Vraag aan Anna hoe het nou komt dat zij goed kan deegrollen, dan krijg je dat als antwoord. Ik kan maar één ding bedenken waarom Anna gestopt is met tennissen. En dat is Enrique's lul. Enrique's lul is voldoende om te stoppen met tennis. Dat zij goed met ballen overweg kan, is geen geheim. Trouwens, 8 minuten seks met Anna Kournikova? Dat gelooft toch niemand? Charlie Sheen en Tiger Woods al helemaal niet! Nee, geef Anna een middagje aan één van die twee heren, en zij zal er spijt van hebben dat zij er überhaupt geweest is. Een jaar later kan dat mens nog steeds niet normaal lopen! Die wonen haar zo uit, dat mevrouw acuut wordt opgenomen met bekken instabiliteit en orale kaakfractuur.

Enrique Iglesias met zijn kleine piemel. Dat heeft wel iets aandoenlijks. Dit is geen Ron Jeremy. Een kleine vatsige viezerik wiens lul zo groot is dat hij zichzelf kan pijpen. Dit is een Iglesias. Romanticus pur sang. Of ze het nou toegeven of niet, iedere man heeft wel eens geneukt op de muziek van een Iglesias. Of het nou Julio is, of Enrique of Julio jr. Iedere man is weleens klaargekomen, terwijl je een Iglesias zwoel uit de speakers hoort zeggen: “Mi amor”.

Normaal gesproken barsten wij in lachen uit als iemand zoiets onthult. Maar van Enrique kunnen wij het hebben. Van een Iglesias kunnen wij het hebben. Enrique wat hij zegt staat haaks op hoe hij zich voordoet. Hoor zijn nummers. Dat is wat wij mensen geloven. Dat is wat wij willen geloven. Wat Ricky Martin is voor homo's, dat is Enrique voor ons hetero's! Enrique is het boegbeeld van een ware romanticus. Een sexgoeroe. Geboren met een godgegeven talent. Opgevoed door de grootste vrouwenverslinder aller tijden! Enrique, de zwoele latino, die met een knipoog al een vrouw doet soppen en glijden van haar stoel. Dat is Enrique. Dat is een Iglesias. En daar doet niks, niemand en een kleine piemel wat van af.

Emerson

Geen opmerkingen:

Een reactie posten