vrijdag 15 april 2011

Vrouwen niet tevreden over hun vibrator

Uit 2008

Nu.nl meld dat er volgens een onderzoek van Male & Female, vrouwen niet tevreden zijn over de huidige vibrators. Alle 1022 respondenten van het online onderzoek zijn van mening dat er iets mis is met de vibrator die ze bezitten. De grootste groep is ontevreden omdat het apparaat 'niet effectief' is.

De vrouwen die meededen aan het onderzoek weten wel waar een goede vibrator aan moet voldoen. Voorop staat dat het ding moet doen waar hij aanvankelijk voor bedoeld is, en dat is effectief vibreren, aldus de vrouwen. Daarnaast vinden ze ook dat een vibrator gemaakt moet zijn van puur gezonde materialen, maar ook een 'aangename geur hebben of geurloos zijn'.
Ik zie het al helemaal voor me hoe ze deze problemen allemaal gaan oplossen. Een groep vrouwen, naakt naast elkaar liggend in een laboratorium, net zoals de bekende proefkonijnen, met de benen gespreid, klaar om de vibrators te testen. De vibrators worden met de lopende band aangeleverd. Vervolgens worden ze door speciale doktoren in witte handschoentjes opgepakt en ingebracht bij de zichtbaar opgewonden vrouwtjes. Een voorwaarde om tot een geslaagde orgasme test te komen, is wel dat de vrouwen zich beneden ontdoen van enig haargroei.

Tegenover de liggende vrouwen, achter het raam, staan allemaal van die wetenschappers die de vrouwen controleren op ademhaling en trilling. Op een van de aanwezige computerschermen hebben ze een, speciaal daarvoor bestemde systeem ontwikkeld, waar het orgasme gehalte gemeten wordt. De vibrator met de beste resultaten zal met veel bombarie op de markt gebracht worden.

En als dat eenmaal zo ver is, dan moeten de vrouwen ook niet meer zeuren dat ze niet hun hoogtepunt bereiken. Het is een aanneembaar feit dat vrouwen moeite hebben om klaar te komen. Dit in tegenstelling tot ons mannen. Aangezien wij de slechtste nog niet zijn, vrouwen zijn gewoon moeilijke wezens, is er tot in de late uurtjes gebrainstormd over hoe wij, mannen, de vrouwtjes tegemoet weten te komen. Vandaar het onderzoek.
Nu.nl meld ook nog dat er volgens Male & Female er nog een hoop werk aan de winkel voor fabrikanten van seksspeeltjes. Ze pleiten voor een kwaliteitskeurmerk voor seksproducten. Ook wordt er gedacht aan een kwaliteitsvibrator designwedstrijd.
 
Opeens schiet er mij wat te binnen. Het idee om een soort Keuringsdienst van Waren op te richten. Een zelfgenoemde Keuringsdienst van Vibrators, simpelweg afgekort tot “K.v.V”. Compleet met een genoemde houdbaarheidsdatum. “Niet te gebruiken na 06-06-08”. Met speciale gebruiksaanwijzingen in de doos, waarin wordt vermeld “Waarschuwing! Als u allergisch bent voor de onderstaande punten, adviseren wij u om het product niet te gebruiken”. Wat zullen er binnenkort een hoop tevreden vrouwen rondlopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten